Йесс Торуп був звільнений з Гента в серпні / фото kaagent.be

Колишній головний тренер "Гента" Йесс Торуп висловив думку, що у бельгійського клубу немає шансів у протистоянні з київським "Динамо" в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.

Слова Торупа наводить hln.be.

"Повірте, у "Гента" дійсно немає шансів проти такого "Динамо". Але вони повинні бути сміливими і спробувати пройти киян. Знаю, що деякі хлопці грають у "Генті" заради таких матчів. У минулому сезоні вони набралися досвіду, і тепер їм потрібно скористатися цією можливістю", - сказав Торуп.

Відео дня

"Я знаю "Динамо" досить добре, тому що часто бачив їх минулого року, коли ми розбирали "Олександрію". Також я знаю Міккеля Дуелунда, з яким я працював у "Мідтьюлланді", - додав тренер.

Відзначимо, що Торуп був звільнений з "Гента" в серпні після двох поспіль поразок команди на старті чемпіонату Бельгії.

"Динамо" - "Гент": головне

  • "Динамо" проведе перший матч проти "Гента" 23 вересня на виїзді. Початок зустрічі - о 22.00. Гра-відповідь пройде 29 вересня.
  • "Динамо" стартувало в кваліфікації Ліги чемпіонів з третього раунду відбору, обігравши в Києві нідерландський АЗ.
  • Срібний призер Бельгії "Гент" також почав свій шлях у відборі з третього раунду. Команда обіграла віденський "Рапід".
  • У складі "Гента" виступають відразу три українці: вихованець "Динамо" Роман Яремчук, Роман Безус та Ігор Пластун.
  • Перед матчем проти "Рапіда" з "Гента" був звільнений головний тренер команди Ласло Болоні - з формулюванням "через несприятливу атмосферу в команді". Зокрема, відомо, що у Болоні виникли розбіжності з Яремчуком. Команду прийняв 38-річний Вім де Деккер.
  • "Динамо" і "Гент" раніше грали один проти одного в кваліфікації ЛЧ 2010-2011. Тоді кияни двічі обіграли бельгійців - 3:0 і 3:1.