Динамо і Шахтар вже п'ять разів зустрічалися у поточному сезоні / фото ФК Шахтар

У суботу, 4 липня, київське "Динамо" приймало на "Олімпійському" донецький "Шахтар" у рамках 29-го туру Української Прем'єр-ліги.

УПЛ, 29-й тур

"Динамо" - "Шахтар" - 2:3

Голи: Вербич, 51, Де Пена, 67 - Степаненко, 31, Коноплянка, 39, Алан Патрік, 72

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Кадірі, Сирота, Піваріч, Сидорчук, Цітаішвілі (Караваєв, 73), Шапаренко, Буяльський (Каргбо, 84), Вербич, Русин (Де Пена, 46)

"Шахтар": Трубін, Додо, Вітао, Матвієнко, Болбат (Сіпріано, 54), Степаненко (Бондаренко, 77), Соломон (Тайсон, 71), Маркос Антоніо, Алан Патрік, Коноплянка (Марлос, 77), Мораєс (Фернандо, 77).

Попередження: Кадірі - Соломон, Болбат, Степаненко

Вилучення: Піваріч, 90+1

Відеоогляд матчу

Повне відео матчу

УНІАН раніше повідомляв про те, що 29-й тур УПЛ відкрила результативна нічия "Ворскли" і "Львова".

Команда Олексія Михайличенка продовжує боротьбу за срібло чемпіонату та путівку у кваліфікацію Ліги чемпіонів. В минулому турі динамівці несподівано програли "Десні" (2:3), тому тепер випереджають луганську "Зорю" всього на два очки, а чернігівців - на три. Права на помилку у киян немає.

Динамо - Шахтар: анонс матчу УПЛ

"Шахтар" зіграє в статусі дострокового чемпіона - "гірники" оформили титул ще до минулого туру, в якому команда зіграла внічию з "Зорею" (0:0). З усім тим, в поточному сезоні у команди ще залишилася серйозне завдання - в серпні зіграти в плей-офф Ліги Європи, тому Луїш Каштру не дасть своїм підопічним розслабитися.

Динамо - Шахтар: прогноз букмекерів

Команди провели між собою вже п'ять матчів у нинішньому сезоні - три перемоги на рахунку "Шахтаря", а дві - в активі "Динамо". У минулому поєдинку 31 травня "гірники" святкували успіх з рахунком 3:1.