Динамо виграло останні сім офіційних матчів у Ворскли / фото dynamo.kiev.ua

В Харкові на ОСК "Металіст" київське "Динамо" зустрічалося з полтавською "Ворсклою" у фіналі Кубка України.

УНІАН вів онлайн-трансляцію матчу Динамо - Ворскла.

Кубок України. Фінал

Динамо - Ворскла - 1:1 (8:7 - по пенальті)

Голы: Вербич, 28 - Cтепанюк, 11

"Динамо": Бущан, Миколенко, Шабанов, Сирота, Кендзьора, Сидорчук, Шепелєв (Андрієвський, 117), Буяльський (Шапаренко, 99), Де Пена, Цітаішвілі (Циганков, 60), Вербич

"Ворскла": Різник, Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Скляр (Шехич, 95), Пуцлін, Якубу (Опанасенко, 73), Кане, Кулач (Луизао, 76), Степанюк (Баєнко, 115)

Попередження: Сирота, Шабанов, Буяльський, Вербич - Скляр, Пердута

Відеоогляд матчу

Онлайн-трансляція матчу

У півфіналі команди зіткнулися з різним рівнем опору. "Динамо" гостювало у "Миная" та на класі оформило перемогу з рахунком 2:0 завдяки дублю данця Міккеля Дуелунда. "Ворскла", своєю чергою, пройшла "Маріуполь" лише в серії пенальті (ігровий час - 1:1) завдяки яскравій грі 16-річного голкіпера Павла Ісенка.

Динамо - Ворскла: анонс фіналу Кубка України

В УПЛ у "Динамо" вистачає проблем. Кияни ведуть боротьбу за срібло чемпіонату з "Десною" та "Зорею", а минулого туру команда Олексія Михайличенка поступилася донецькому "Шахтарю" з рахунком 2:3, що може позначитися на психологічному стані гравців.

Динамо - Ворскла: прогноз букмекерів

"Ворскла" не має серйозних турнірних завдань у чемпіонаті, тому минулого туру головний тренер Юрій Максимов випустив на гру зі "Львовом" (2:2) молодь та сам відвідувати поєдинок не став. Команда отримала можливість відпочити перед фіналом.

В останні роки статистика повністю на боці киян. "Динамо" виграло у "Ворскли" в семи останніх офіційних матчах.