Луческу незадоволений помилкою команди на старті другого тайму / фото facebook.com/fcdynamoua

Наставник київського "Динамо" Мірча Луческу підбив підсумки матчу з "Ювентусом" (0:2) у першому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

Читайте такожДинамо відкрило груповий етап Ліги чемпіонів поразкою від Ювентуса

Румунського фахівця цитує прес-служба клубу.

Відео дня

"Для аналізу гри знадобиться багато часу. Сьогодні виграла команда, яка була сильнішою і досвідченішою, мала інший рівень техніки. Ми допустили дві помилки і отримали два голи через відсутність досвіду. Могли зіграти в обороні трохи краще. Можливо, 0:2 - це занадто багато для такої гри. В кінці матчу ми заслуговували забити, але в цілому "Ювентус" був сильнішим і заслужено виграв.

Я задоволений грою загалом, але незадоволений помилкою на 46-й хвилині. Цей гол повністю поміняв картину на футбольному полі. Ми виходили, щоб ризикнути, забити гол і виграти цю гру. Ми це зробили, але занадто пізно", - сказав Луческу.

Тренер додав, що ця невдача допоможе команді перемагати надалі:

"Тепер потрібно сконцентруватися на матчі чемпіонату і грі з "Ференцварошем" на виїзді. "Ювентус" і "Барселона" - команди, які трохи вище рівнем, ніж ми та "Ференцварош". Ми пробуємо отримати досвід, який потрібен нашим молодим гравцям, оскільки ми довгий час не виступали в Лізі чемпіонів. Цей досвід необхідний для подальших перемог".

"Динамо" - "Ювентус": підсумки

  • Матч на "Олімпійському" проходив з уболівальниками. На трибунах були присутні близько 15 тисяч глядачів.
  • "Динамо" зазнало першої поразки при тренерському штабі Мірчі Луческу.
  • Поєдинок у Києві пропускав лідер "Юве" Кріштіану Роналду - португалець раніше заразився коронавірусом.
  • У другому турі "Динамо" зіграє на виїзді з "Ференцварошем" 28 жовтня, а "Ювентус" в цей же день прийматиме "Барселону".