Мірча Луческу / фото REUTERS

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу підбив підсумки матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Ференцвароша" (2:2).

Слова Луческу наводить dynamo.kiev.ua.

"Ми дуже добре провели перший тайм. А в другій половині зустрічі не реалізували кілька хороших підходів до воріт суперника - неправильно приймали рішення, прагнули діяти за рахунок індивідуальних якостей, коли треба було віддати пас. В результаті не зуміли забити третій м'яч, маючи для цього всі можливості", - зазначив Луческу.

Відео дня

Читайте такожДинамо не втримало перемогу над Ференцварошем у Лізі чемпіонів (фото)

Румунський тренер висловив думку, що другий гол "Ференцварош" забив з порушенням правил:

"Ми домінували, але пропустили цей перший гол... Після цього суперник відчув кураж, став більше атакувати. Що стосується другого пропущеного нами гола, то мені здалося, що в цьому епізоді з боку "Ференцвароша" був фол в атаці. Незрозуміло, як наш суперник забив, треба переглянути цей момент, щоб дати йому якусь оцінку".

На думку Луческу, результат матчу не відображає хід гри:

"Шкода втрачених очок, ми грали краще за суперника і заслуговували на перемогу. У нас все виходило, за винятком цих двох помилок, які призвели до голів у наші ворота, а також втрачених можливостей в атаці, про які я вже сказав. Не змогли виграти в матчі, в якому домінували. Але взяли одне очко в гостях, у нас є ще домашня гра з "Ференцварошем".

"Наше завдання - продовжити навесні виступ в єврокубках", - підсумував Луческу.

"Ференцварош" - "Динамо": підсумки матчу

  • "Динамо" вело після першого тайму з рахунком 2:0, але не втримало перевагу - 2:2. Другий м'яч кияни пропустили в меншості.
  • "Динамо" і "Ференцварош" набрали по 1 очку після двох турів. Кияни посідають третє місце в групі G за рахунок кращої різниці м'ячів. У "Барселони" - 6 очок, у "Ювентуса" - 3.
  • У третьому турі "Динамо" 4 листопада на виїзді зіграє з "Барселоною". "Ференцварош" цього ж дня прийматиме "Ювентус".