Цітаішвілі чекає на старт сезону / фото ФК Динамо Київ

Півзахисник київського "Динамо" Георгій Цітаішвілі розповів, як проходить робота команди під керівництвом тренерського штабу Мірчі Луческу.

Читайте також"Велика частина чуток - брехня": нападник Динамо вирішив залишитися в команді заради роботи з Луческу

Футболіста цитує офіційний сайт клубу.

Відео дня

"Ми вже почали розуміти та виконувати вимоги Мірчі Луческу, тому в матчі з "Вересом" було легше працювати з м'ячем. Ми контролюємо всю гру і не втомлюємося, а коли потрібно вибухнути та зіграти вперед, для цього є сили, оскільки ззаду граємо в пас і надійно тримаємо м'яч. До початку чемпіонату ми будемо повністю готові.

Він майже щодня проводить з нами теоретичні заняття. Протягом години або навіть більше він розповідає і показує нам, як грають топ-команди, в тому числі і його команди, які він створював, зокрема, збірна Туреччини ", - сказав Цітаішвілі.

Хавбек зазначив, що Луческу змінив більшість процесів в команді та працює з психологією гравців:

"Зміни стосуються всього - і тренувань, і нефутбольних аспектів. Наприклад, мені подобається, що всі вправи ми робимо з м'ячем, тому не відчувається, що пробігаємо багато кілометрів під час заняття, хоча насправді дистанція така ж, як і в матчі.

Також імпонує, що Мірча Луческу не тільки думає про футбольне поле, а й про те, що відбувається за його межами. Після кожного тренування він завжди говорить про те, щоб ми не поспішали розходитися, а робили необхідні процедури та заходи з відновлення. Зараз у нас графік чотири дні на базі, один - вдома.

Луческу нам вселяє, що у нас все вийде, що ми сильні, що будемо переможцями. Це іноземний менталітет, закордонні тренери це вміють. Він ще і мотиватор: він нам такі слова говорить, що вже хочеться скоріше почати новий чемпіонат".

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" здобуло розгромну перемогу в першому матчі під керівництвом Луческу.