Колишній воротар збірної Іспанії і мадридського "Реала" Ікер Касільяс оголосив про завершення кар'єри.

Читайте такожЗнаменитий нідерландський футболіст відновив кар'єру через рік після її завершення (фото)

Свою заяву 39-річний футболіст опублікував в Twitter.

Відео дня

"Великий сенс має той шлях, який ти вибрав, а також люди, які тебе оточують, а зовсім не підсумок історії. Думаю, що після всіх моїх зусиль можна сказати, що про такий шлях та здобутки можна було тільки мріяти", - написав знаменитий гравець.

Варто зазначити, що в травні минулого року Касільяс переніс інфаркт під час тренування "Порту". Після цього голкіпер призупинив ігрову кар'єру. У листопаді минулого року він повернувся до тренувань, але в матчах участі не брав.

Ікер Касільяс є вихованцем "Реала". За мадридців він провів 510 матчів, після чого покинув клуб у 2015-му році та перейшов в "Порту".

За свою кар'єру він став п'ятикратним чемпіоном Іспанії, тричі вигравав Лігу чемпіонів, двічі - Кубок Іспанії та чотири рази - Суперкубок. У Португалії воротар встиг двічі виграти національний титул, і по разу - Кубок і Суперкубок країни.

За збірну Іспанії голкіпер провів 167 поєдинків і пропустив 94 м'ячі. З національною командою він став чемпіоном світу у 2010 році, а також переможцем Євро у 2008-му та 2012-му.

УНІАН раніше повідомляв про те, що Касільяс передумав йти в президенти Федерації футболу Іспанії.