Пенальті приніс МЮ перемогу / фото REUTERS

11 серпня в німецькому Кельні при порожніх трибунах проходив матч 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому "Манчестер Юнайтед" зустрічався з "Копенгагеном". Англійці перемогли з рахунком 1:0.

Читайте такожФінал восьми Ліги Європи: розклад усіх матчів, результати

Британці володіли перевагою в першому таймі та перед перервою змогли забити, коли Грінвуд від штанги відправив м'яч у сітку, але після перегляду повтору арбітр зафіксував офсайд.

Відео дня

У другому таймі команди вели інтенсивну боротьбу за м'яч, а МЮ вдалося створити кілька напівмоментів, але до взяття воріт справа так і не дійшла.

Ключовий момент поєдинку стався вже в першому овертаймі. На 94-й хвилині Мартіаль після контакту із захисником впав у штрафному данців, а рефері призначив пенальті. Покарання вдало реалізував Фернандеш і вивів манкуніанців до півфіналу.

"Манчестер Юнайтед" - "Копенгаген" - 1:0

Гол: Фернандеш, 95 (пенальті)

"Манчестер Юнайтед": Ромеро, Ван-Біссака, Баї (Лінделеф, 70), Магуайр, Вільямс, Фред (Матіч, 70), Погба, Грінвуд (Мата, 91), Фернандеш, Рашфорд (Лінгард, 112), Мартіаль (Мактоміней, 120+1)

"Копенгаген": Йонссон, Варела (Бартолєц, 105), Нельссон, Б'єлланд, Бойлессен (Бентссон, 15), Зека, Стейє (Мудражія, 105), Бйолі (Ов'єдо, 57), Фальк (Бевінг, 112), Вінн, Дарамі (Кауфманн, 57)

Попередження: Магуайр, Баї - Кауфманн, Стейє, Зека

фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS

У півфіналі 16 серпня "Манчестер Юнайтед" зіграє з переможцем протистояння "Вулверхемптона" і "Севільї".

Нагадаємо, в іншому матчі дня "Інтер" переміг "Байєр" і став потенційним суперником "Шахтаря" по півфіналу.

"Гірники" свій матч в 1/4 фіналу ЛЄ проведуть проти "Базеля" 11 серпня. Головний тренер донеччан Луїш Каштру вже оцінив майбутнього суперника.