Зінченко вже став чемпіоном Англії в складі Манчестер Сіті / фото instagram.com/zinchenko_96

Футболіст збірної України Олександр Зінченко розповів, чому часто випадає з основної обойми "Манчестер Сіті".

Читайте такожПід зливою з градом: Манчестер Сіті провів перше тренування після карантину (відео)

Зінченко обговорив цю тему на YouTube-каналі Миля з Артемом Мілевським.

Відео дня

"Тут дуже багато матчів. Грати однією обоймою неможливо, завжди є ротація. Люди та вболівальники, які можуть щось писати та критикувати, багато чого не розуміють. Вони не розуміють, наскільки складно тут перебувати. З одного боку, це кайф, ти знаходишся в одній з найкращих команд у світі, але з іншого - це дуже складно психологічно.

Дуже складно, але ти ніколи не повинен давати слабинку. Ти завжди повинен тренуватися, тримати рівень і планку. Своє невдоволення від цього ти можеш показувати комусь вдома, дружині. Вийшов на поле - відпрацював, відпахав і йди далі ображайся. Потрібно терпіти та чекати. Якщо ти вважаєш, що повинен грати, то просто терпи та паши. Ніколи не здавайся і все буде. Банальні фрази, але воно реально так і є", - сказав Зінченко.

Українець, який виступає в "Ман Сіті" на позиції лівого захисника, зазначив, що в цій команді немає права на помилку:

"Мене підписували в "Сіті" 58-ю людиною, для оренди. Уявляєте, скільки голодних пацанів, які хочуть бути в цій команді. За гарні оченята сюди не візьмуть. А якщо вже отримав шанс, то ти повинен ним скористатися. У тебе немає права на помилку. Вимоги тут нереальні, а цілі високі. 1-2 помилки можуть дорого коштувати. Потім чекай на свій шанс кілька матчів".

УНІАН раніше повідомляв про те, що Зінченко не впізнав одноклубника по "Ман Сіті" після карантину.