Олександрія - Динамо - 2:2 / фото fco.com.ua

У рамках 30-го туру Української Прем'єр-ліги київське "Динамо" на виїзді грало проти "Олександрії". Зустріч завершилася внічию.

Динамівці пропустили першими - на 22-й хвилині Максим Третьяков реалізував пенальті, призначений за фол Олександра Сироти. Цікаво, що слідом Олексій Михайличенко замінив молодого захисника.

На 61-й хвилині у гру вступив Беньямін Вербич. Словенцю знадобилося всього дві хвилини, щоб зрівняти рахунок - він відзначився після подачі з флангу.

Відео дня

Читайте такожДинамо відсвяткувало перемогу у фіналі Кубка України (фото)

На 75-й хвилині Вербич оформив дубль, проте "Олександрія" зуміла відігратися. І знову господарі відзначилися з пенальті - Третьяков ще раз був точний, але тепер після фолу Артема Шабанова.

Таким чином, "Динамо" втратило очки в УПЛ в третьому матчі поспіль (після поразок від "Десни" і "Шахтаря"). Кияни набрали 56 очок і посідають третє місце в таблиці УПЛ, на 1 пункт відстаючи від "Зорі".

"Олександрія", у якої 45 очок, вже гарантувала собі п'яте підсумкове місце і участь в плей-офф УПЛ за путівку в Лігу Європи.

"Олександрія" - "Динамо" - 2:2

Голи: Третьяков, 23 (з пенальті), 89 (з пенальті) - Вербич, 63, 75

"Олександрія": Паньків, Мірошниченко, Дубра, Бабогло, Стецьків, Лучкевич (Задерака, 80), Банада, Гордієнко (Ковалець, 81), Третьяков, Сітало (Устименко, 30 (Шастал, 68), Безбородько (Грицук, 68)

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Шабанов, Сирота (Бурда, 24), Караваєв, Сидорчук (Шепелєв, 46), Андрієвський, Цітаїшвілі (Циганков, 46), Шапаренко, Де Пена (Буяльський, 61), Русин (Вербич, 61)

Попередження: Бабогло, Ковалець - Сирота, Сидорчук, Циганков, Андрієвський, Караваєв

Як повідомляв УНІАН, ще один претендент на медалі "Зоря" напередодні обіграла "Колос".