Луїш Каштру і Антоніо Конте / фото ФК Шахтар

Донецький "Шахтар" сьогодні, 27 жовтня, проведе матч 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти міланського"Інтера". Команди зустрінуться на "Олімпійському" в Києві.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Інтер.

Шахтар - Інтер: де дивитися матч

Відео дня

Початок зустрічі - о 19.55.

Зовсім недавно - 17 серпня - команди зустрічалися в півфіналі Ліги Європи. Та зустріч завершилася для "гірників" поразкою з рахунком 0:5.

Шахтар - Інтер: прогноз букмекерів

"Шахтар"

Донецький "Шахтар" до матчу другого туру сенсаційно підійшов у статусі лідера групи В. "Гірники", незважаючи на ослаблений через коронавірус склад, у першому турі обіграли на виїзді мадридський "Реал" з рахунком 3:2. У "Шахтаря" забивали Тете, Манор Соломон, а ще раз м'яч опинився в сітці після автоголу Рафаеля Варана.

На вихідних "гірники" вчетверте в поточному сезоні втратили очки в УПЛ. "Шахтар" у більшості не зміг дотиснути одного з лідерів чемпіонату "Ворсклу" - 1:1. У турнірній таблиці УПЛ "Шахтар" поки займає лише третє місце.

У матчі проти "Інтера" тренерський штаб "гірників" не зможе розраховувати на Жуніора Мораеса, Сергія Кривцова, Євгена Коноплянку, Ісмаїлі та Фернандо.

"Інтер"

"Інтер" у першому турі Ліги чемпіонів вдома не зміг обіграти "Боруссію" Менхенгладбах. Італійський клуб уникнув поразки в кінцівці зустрічі - 2:2. Дублем у "Інтера" відзначився Ромелу Лукаку.

До матчу проти "Шахтаря" "Інтер" підійшов з гарним настроєм. На вихідних "нерадзуррі" в Серії А на виїзді обіграли "Дженоа" з рахунком 2:0. У таблиці чемпіонату Італії після п'яти турів "Інтер" займає п'яте місце.

У "Інтера" травмовані Алексіс Санчес і Стефано Сенсі, а Мілан Шкрініар і Роберто Гальярдіні не зможуть зіграти в матчі через коронавірус.

Орієнтовні склади

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава, Корнієнко, Степаненко, Маркос Антоніо, Алан Патрік, Тете, Соломон, Дентіньо

"Інтер": Ханданович, Бастоні, Де Врей, Д'Амброзіо, Коларов, Хакімі, Брозович, Відаль, Барелла, Мартінес, Лукаку

Слова перед матчем

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру:

"Нам належить зустрітися з сильним "Інтером", який бореться за чемпіонство в італійській Серії А, який сподівається вийти з групи в Лізі чемпіонів з першого місця, всі хлопці будуть дуже сконцентрованими. Найголовніше в тому, що ми постараємося вибрати найбільш компетентний склад. Хлопці вийдуть налаштованими, з розумінням того, чого хочуть домогтися в матчі".

Головний тренер "Інтера" Антоніо Конте:

"У серпні з нашого боку був практично ідеальний матч, який буде непросто повторити. Ми знаємо "Шахтар" як дуже сильну команду. Вони абсолютно невипадково забили 3 голи мадридському "Реалу". Ми добре підготувалися до поєдинку і, сподіваюся, зможемо показати все на полі".

Арбітр

Судити зустріч буде 34-річний болгарин Георгі Кабаков. Раніше він не працював на матчах за участю українських команд.