Антоніо Конте / фото REUTERS

Головний тренер "Інтера" Антоніо Конте прокоментував майбутній матч проти донецького "Шахтаря" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Шахтар - Інтер.

Читайте такожШахтар - Інтер: де дивитися матч Ліги чемпіонів

Відео дня

Слова фахівця наводить Tribuna.com.

"Вважаю, в серпні ми провели практично ідеальний матч. Такий складно буде повторити. Ми знаємо, що "Шахтар" - дуже сильна команда. Три голи у ворота "Реала" абсолютно не випадкові. Ми добре підготувалися до матчу. Сподіваюся, зможемо на полі показати всі наші заготовки", - сказав Конте.

Італійський тренер вважає індивідуальну майстерність гравців "Шахтаря" головною загрозою:

"Ми дивилися кілька матчів в УПЛ, в тому числі останній. Ми знаємо, що "Шахтар" займає гідне місце в європейському футболі. Одна з сильних сторін клубу - вони постійно знаходять сильних гравців. Це тенденція. Свого часу "Шахтар" знайшов Фернандіньо, Вілліана, Срну, Мхітаряна.

Сьогодні у складі команди теж є багато індивідуально сильних футболістів. Ми поважаємо цього суперника. Але постараємося проявити свої сильні сторони".

Нагадаємо, "Шахтар" зустрічався з "Інтером" у півфіналі минулого розіграшу Ліги Європи 17 серпня. Італійці здобули розгромну перемогу з рахунком 5:0.

"Шахтар" - "Інтер": перед матчем