Ігор Суркіс / фото УНИАН

Президент "Динамо" Ігор Суркіс поділився своєю думкою про фанатів клубу, назвавши при цьому суму штрафів, які заплатив через поведінку уболівальників на трибунах.

Про це Суркіс сказав в ефірі програми "Мага" на каналі "112 Україна".

"Я відповідаю за результат, тому що так склалося, що сьогодні футбольний клуб фінансую я разом зі своїми партнерами. Можуть прийти невеликі спонсори, які підтримують автомобілями, бензином. А що можуть з мене вимагати вболівальники, які приходять на стадіон? Футбольний клуб "Динамо", а це я, плачу за них штрафи", - сказав Суркіс.

Відео дня

Читайте також"Протестують незрозуміло чого": президент Динамо Суркіс - про конфлікт з фанатами через Луческу

Президент "Динамо" підрахував штрафи, сплачені через фанатів:

"Спеціально зробив аналіз за останні 10 років. В УЄФА і УАФ було сплачено понад 600 тисяч євро штрафів. Це і той знаменитий матч з "Челсі", расизм, через який ми витратили велику кількість грошей, щоб нам скоротили дискваліфікацію. Це закриття секторів".

Суркіс нагадав, що "Динамо" намагається захищати фанатів:

"Коли УАФ закриває стадіон повністю, ми обурюємося, намагаємося виправдовувати їх, я завжди намагаюся їх захищати. Два сектори, які вони займають, не приходять, але при цьому ж не приходять люди, які просто ходять з дітьми. Хіба вони добро роблять своєму клубу або зло? Коли через них ми два матчі граємо без глядачів".

"Коли люди щось вкладають - вони можуть вимагати. А просто кричати... Є нормальні лідери серед уболівальників з тієї плеяди. Звичайно, вони не будуть стояти під стадіоном, палити щось. А є люди, які провокують. У мене складається враження, що це не робиться просто так", - підсумував президент київського клубу.

Нагадаємо, фанати "Динамо" негативно поставилися до призначення Мірчі Луческу на пост головного тренера команди, пообіцявши влаштовувати акції протесту.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що румунські фанати звернулися до ультрас "Динамо" через Луческу.