Ті Джей Гальярді назвав Нижньокамськ "дупою світу" / фото: nhl.com

Канадсько-американський хокеїст Ті Джей Гальярді, який в 2017 році виступав у КХЛ за "Нафтохімік" з Нижнєкамська, поділився своїми враженнями від перебування в Росії.

Про це Гальярді розповів в подкасті Spittin' Chiclets.

"Нижнєкамськ - це місто, про яке ніхто ніколи не чув. Одна з трьох найбільш великих дір у КХЛ. Але там платили більше за всіх, були божевільні бонуси за перемоги і очки. Виявилося, що це найбільша дупа світу, в якій я коли-небудь був. Все російською, тренер говорить російською, заняття теж російською. Відчуваєш себе зомбі", - сказав Гальярді.

Відео дня

Читайте також"Після подій у Криму": відомий воротар з російським паспортом пояснив, чому вибрав для життя Україну

Хокеїст також розповів про те, що клубні лікарі занесли йому інфекцію в стегно:

"У місті жахлива лікарня, там як в 1940-х. Йду до генерального менеджера. Він каже: "Проходь обстеження тут, або їдь в Москву, але за свій рахунок". Я поїхав. Виявилося, що через укол мені занесли в стегно сильну інфекцію. Довелося пройти курс антибіотиків".

Гальярді також розповів про "типового російського" власника клубу:

"Власником клубу був власник заводу, який спонсорував нас. Він кілька разів приходив до роздягальні перед матчами. Такий типовий росіянин, весь у чорному, з ним громили-охоронці. Він приходив і казав щось перед іграми. Я запитав одного разу: "Про що мова?". Мені сказали: "Сьогодні преміальні не 3 тисячі, а 15!". Таке було, коли ми грали з принциповими суперниками".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що зірковий російський хокеїст потрапив у скандал.