Бійцівський острів знаходиться в ОАЕ / фото twitter.com/UFCNews

Організація "Ultimate Fighting Championship" (UFC) вперше провела турнір на острові Яс, який належить ОАЕ і який прозвали "Бійцівським островом".

Як повідомляє офіційний сайт UFC, на острові була створена спеціальна "Зона безпеки" в межах двадцяти п'яти квадратних кілометрів. На території цієї зони розташовані арена, на якій проходять поєдинки, готель, тренувальні зали та їдальні.

Читайте такожВідомий боєць UFC нокаутував літнього чоловіка в ресторані (відео)

Відео дня

"Зона безпеки" повністю дезінфікована після будівельно-монтажних робіт, її відкрито тільки для бійців, їх тренерів та персоналу, який з 19 червня перебував на двотижневому карантині. За цей час кожен співробітник пройшов по три тести на коронавірус.

Всі бої проходять в багатофункціональному закритому комплексі "Flash Forum", на вході до якої встановлені спеціальні "дрібнокапельні тунелі". Це півтораметрові проходи, в яких розпорошуються спеціальні засоби, що вбивають 99% поверхневих бактерій. Октагон дезінфікується після кожного бою.

Скупчення великої кількості людей виключені, а носіння масок є обов'язковим.

В рамках турніру UFC 251 відбулося 13 поєдинків. У головному бою вечора володар титулу UFC у напівсередній дивізіоні Камару Усман за очками переміг Хорхе Масвідаля.

У найближчі два тижні на "Бійцівському острові" планується провести ще три турніри.

фото twitter.com/UFCNews
фото REUTERS
фото REUTERS
фото REUTERS
фото twitter.com/UFCNews
фото twitter.com/UFCNews

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що українська зірка UFC розповіла про важке минуле.