Найнебезпечнішими для туристів визнали Лівію, Сомалі, Венесуелу та Афганістан / gazeta.ru

Міжнародні експерти організації International SOS склали "Карту туристичних ризиків", на якій відзначені найбільш небезпечні для відпочинку країни у 2020 році.

Про це пише Daily Mail.

Читайте такожЛітаки перевантажені: пасажирів, все частіше просять здавати ручну поклажу в багажНаголошується, що найнебезпечними для туристів визнали країни Африки – Лівія і Сомалі, у Латинській Америці – Венесуела і держава Перської затоки – Афганістан. Згідно з інформацією експертів, там у 2020 році прогнозуються високі ризики за трьома показниками: особистої безпеки, безпеки дорожнього руху та медицини.

Відео дня

Також небезпечними для здоров'я туристів фахівці назвали Нігер, Гвінею, Республіку Сьєрра-Леоне, Ліберію, Південний Судан, Еритрею та Центральноафриканську республіку. Ризик для особистої безпеки присутній в Сирії, Ємені, Іраку та деяких районах Нігерії, а загроза потрапити в аварію – в Белізі, Домініканській Республіці, Саудівській Аравії, Таїланді та В'єтнамі.

Найбезпечнішими у світі країнами, за версією експертів, є Фінляндія, Норвегія, Ісландія, Швеція і Гренландія. Мінімальні ризики для здоров'я у наступному році прогнозуються в Канаді, США, Новій Зеландії, Австралії, Південній Кореї і Японії. Найбільш надійними в рамках особистої безпеки стануть Ісландія, Швейцарія та Словенія, а в більшості європейських країн, Японії, Австралії та Нової Зеландії вкрай низька ймовірність стати учасником ДТП.

Раніше УНІАН повідомляв, що мережа готелів у Британії склала топ найбільш дивних прохань клієнтів.