Ілюстрація REUTERS

Влада Туреччини прийняла рішення посилити заходи безпеки через поширення небезпечного коронавіруса. У зв'язку з цим всіх пасажирів з Китаю, будуть перевіряти в термальних камерах.

Читайте такожУ МЗС дали рекомендації українцям, які подорожують Китаєм, через поширення нового коронавірусу

Рейси прямого сполучення з містом Ухань (де зафіксували спалах хвороби - ред.) скасовані, повідомляє Anadolu з посиланням на МОЗ Туреччини. За словами міністра охорони здоров'я Туреччини Фахреттина Коджа, фахівці в аеропортах уважно перевірять всіх пасажирів, які прибувають з Китаю. Особливо уважно обстежують тих, хто має симптоми коронавіруса. Однак поки що в Туреччині зафіксованих випадків інфікування вірусом немає.

Відео дня

"У нас, зокрема, є карантинні кімнати та інспекційні центри в аеропорту. Наша команда уважно стежить за всіма пасажирами, які прибувають з Китаю, особливо за тими,хто має труднощі з кашлем, диханням", – повідомив Фахреттин Коджа.

За повідомленням міністерства, всі громадяни, які прибувають в аеропорти Туреччини з Китаю, повинні проходити через спеціальні камери для запобігання поширення нового вірусу, який вже забрав життя 17 людей у китайській провінції Хубей.

"Всі пасажири, які прилітають з Китаю, будуть зобов'язані проходити через теплові камери. Скасовані рейси Ухань-Стамбул, які здійснювалися китайською авіакомпанією", - додав Коджа.