Ілюстрація REUTERS

Air France із 14 липня відновить прямі регулярні рейси до України.

Про це повідомляє avianews.com із посиланням на українське представництво авіакомпанії.

Авіакомпанія обслуговуватиме маршрут Париж-Київ, який з'єднає аеропорти Шарля-де-Голля і Бориспіль.

Відео дня

Спочатку польоти будуть виконуватися два рази на тиждень щовівторка і щоп'ятниці. З 24 серпня Air France планує збільшити частоту до трьох на тиждень: щовівторка, щочетверга і щосуботи.

Авіакомпанія надає можливість пересадки на інші рейси в аеропорту Парижа, однак перед купівлею квитків пасажирам необхідно враховувати можливі обмеження на транзит по дорозі в інші країни.

Читайте такожУ МЗС пояснили, кому з українців дозволять в'їжджати в ЄС попри "коронавірусні" обмеження

Розклад рейсів Air France Київ-Париж з 13 липня: AF1753 Київ-Париж 14:50-17:10, вівторок, п'ятниця; AF1752 Париж-Київ, 09:25-13:35, вівторок, п'ятниця.

Розклад рейсів Air France Київ-Париж з 24 серпня: AF1753 Київ-Париж 14:50-17:10, вівторок, четвер, субота; AF1752 Париж-Київ, 09:25-13:35, вівторок, четвер, субота.

Крім цього, авіакомпанія KLM, що входить в одну групу з Air France, в липні збільшила свою присутність в Україні.

Спочатку авіакомпанія вийшла на щоденну частоту виконання рейсів Київ-Амстердам, а з 6 липня ввела три додаткових рейси. Таким чином, тепер щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці KLM літає в Україну по два рази в день.

Як повідомляв УНІАН, авіакомпанія Turkish Airlines відновила регулярні пасажирські польоти в Україну після 3,5-місячної перерви, виконавши 1 липня рейс зі Стамбула в київський аеропорт Бориспіль на новому для нас типі літака.