Ілюстрація REUTERS

«Укрзалізниця» розпочала продаж квитків ще на 6 потягів далекого сполучення у західні області, які почнуть курсувати з 4 червня.

Читайте такожТемпературний скринінг та чай лише у власні чашки: в "УЗ" розповіли про нові правила проїзду у поїздах

Як повідомили УНІАН у прес-центрі акціонерного товариства "Укрзалізниця", про це повідомив в.о. голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик.

Відео дня

Так, продаж квитків відкрито на потяги: №1/2 сполученням Івано-Франківськ-Костянтинівка (через день, із Івано-Франківська - з 4 червня по парних числах, із Костянтинівки – з 5 червня по непарних); №7/8 Київ-Івано-Франківськ (щоденно з 4 червня); №749/750 Київ-Івано-Франківськ (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Івано-Франківська – з 5 червня); №29/30 Київ-Ужгород (щоденно, із Києва – з 4 червня, із Ужгорода – з 5 червня), №98/97 Ковель-Київ (через день, із Ковеля – з 3 червня по непарних днях, із Києва – з 4 червня по парних); №772/771 Хмельницький Київ (щоденно, з 4 червня).

З урахуванням вказаних потягів вже відкрито продаж квитків на 35 потягів далекого сполучення.

Відповідно до постанови Кабінету міністрів №392, продаж квитків відкрито на 50% місць у потягах. Квитки наразі можна придбати через офіційний сайт компанії та у залізничних касах.

Юрик також нагадав, що пасажири допускатимуться у потяги виключно в захисних масках. Температурний скринінг буде здійснюватися при перевірці квитків у потягах Інтерсіті та під час посадки до вагонів у нічних поїздах.

Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту, додав Юрик.

Про подальше відновлення руху потягів та відкриття продажу квитків буде повідомлено додатково.

false

Як повідомлялося, «Укрзалізниця» врахувала всі рекомендації МОЗ і повністю готова до відновлення курсування пасажирських поїздів. З 1 червня заплановано запустити 42 поїзди, з яких 10 - Інтерсіті+ і 32 - далекого сполучення.