Табір виживання запропонує різноманітність варіантів для екстремального відпочинку \ thenational.ae

Перший в світі табір виживання Беара Гріллса (BGEC), знаменитого британського телеведучого і мандрівника, відкриється в еміраті Рас-Аль-Хайма.

Читайте такожУ столиці ОАЕ відновлює роботу мангровий паркВідкриття заплановано на 16 жовтня цього року, табір розміститься поруч з трасою Via Ferrata на горі Джебель Джайс – найвищому піку ОАЕ.

Табір на горі Джебель Джайс буде пропонувати любителям екстремального відпочинку різного віку курси виживання, розроблені британцем, і розміщення туристів з ночівлею. Курси виживання викладатимуть експерти, які пройшли навчання в Академії виживання Баєра Гріллса у Великобританії, передає russianemirates.com.

Відео дня

Які курси будуть в таборі:

Гостям будуть запропоновані курси тривалістю від трьох до чотирьох годин, одноденні, а також добові програми для туристів будь-якого рівня підготовки. Пізніше будуть введені 48-годинні та інструкторські курси. Крім того, передбачено корпоративні заходи з тімбілдінгу.

Чому навчатимуть на курсах:

На курсах учасників навчатимуть практичним і екстремальним методам виживання в найскладніших умовах дикої природи. Їхньою ключовою особливістю стане елемент несподіванки.

Основні методи виживання будуть включати в себе: розведення вогню в пустелі, спорудження аварійних укриттів для ночівлі, володіння складаним ножем, надання першої допомоги при травмах, орієнтування на місцевості, а також виживання в екстремальних погодних умовах.

На кого розраховано табір виживання:

У 2021 році, на вершині Джебель Джайс з'являться фірмові контейнери, в яких туристи зможуть заночувати. Кожен контейнер буде призначений для розміщення трьох осіб, які зможуть самостійно готувати барбекю та інші страви на відкритій терасі. Номери підійдуть для всіх, хто шукає справжній відпочинок на свіжому повітрі і хоче розслабитися.

"Табір виживання Беара Гріллса запропонує різноманітність варіантів для екстремального відпочинку. Ми раді співпрацювати з RAK Leisure і перетворити табір на місце зустрічей любителів пригод, цінителів природи. Ми з нетерпінням чекаємо можливості привітати перших гостей", - заявив Пол Гардінер, Керуючий директор Академії виживання Беара Гріллса.

Вартість навчання в таборі:

Табір в Рас-Аль-Хаймі працюватиме відповідно до світових стандартів безпеки. На відкритому майданчику Джебель Джейс також будуть дотримуватися заходів соціального дистанціювання.

Планується, що курси академії з виживання стартують у жовтні, а проживання буде доступне з 2021 року. Вартість курсів починається від 450 дирхамів з людини ($123).

Новини по темі: