Концепція Omari заснована на принципах екологічного туризму \ womanadvice.ru

Більше сотні міні-готелів, туристичних баз і зон відпочинку буде побудовано в Султанаті Оман поряд з історичними та природними пам'ятками.

Читайте такожОман повністю перейшов на онлайн-візи

Об'єкти готельного господарства під брендом Omari будуть включати в себе ресторани і магазини, а також офіси туристичних послуг, повідомили в компанії Legion International LLC, яка виступає забудовником проекту.

Відео дня

Бренд Omari об'єднає бази відпочинку для автомандрівників, автосервіси і міні-готелі. На першому етапі будуть побудовані бази Omari в семи різних районах, де є туристичні визначні пам'ятки.

Ключовими об'єктами стануть Кальхат і Ваді-Тіві (Сур), Тоал (Діма-Ваттаэйн), Рас-аль-Хадда, Аль-Сафала (Бахла), Аль-Мазаара (Караят), Ваді-Шаб (Сур) Ваді-Ахан і Ваді-Джиззі (Сохар), Масах (Аль-Бураймі), Ваді-Хібі (Сохар), Сила (Джаалан-Лазні-Бу-Алі), Діра (Діма-Ваттаейн) і Аль-Габі (Бідія).

Облаштування передбачає три різних моделі зон відпочинку. Перша категорія – автоготелі Omari Motor Inns з номерним фондом, ресторанами і кафе, магазинами та ринками, дитячими ігровими майданчиками і садами, передає russianemirates.com.

Друга категорія – сервісні центри Omari, що пропонують ремонт автомобілів і супутні послуги. Міні-готелі третьої категорії Omari Oasis будуть надавати номери, кафе швидкого харчування, намети з фруктовими соками і морозивом та інші сервіси для комфортного відпочинку туристів.

Концепція Omari заснована на принципах екологічного туризму. При будівництві зон відпочинку будуть застосовуватися, екологічно чисті технології, придатні для вторинної переробки, системи альтернативної «чистої» енергії, а для зрошення рослин буде використовуватися технічна вода.