Dubai Miracle Garden - найбільший квітковий сад в світі \ instagram.com/dubaimiraclegarden/

Знаменитий Дубайський сад Dubai Miracle Garden - одне з найпопулярніших туристичних місць – відновлює роботу в листопаді, після літньої перерви і карантину на тлі пандемії COVID-19. Точна дата відкриття буде оголошена пізніше.

Читайте також​В ОАЕ відкриють курорт в мальдівському стиліDubai Miracle Garden - найбільший квітковий сад у світі. Його площа становить 72 тис. кв м, а його головна визначна пам'ятка - точні копії знаменитих будівель і архітектурних споруд, виконані з квітів.

Особливою популярністю серед відвідувачів користуються арки у формі серця на алеї Любові. На території саду знаходяться замки і будинки з квітів у натуральну величину, передає russianemirates.com.

Відео дня

Всього в Dubai Miracle Garden висаджено понад 50 млн квітів, з яких складені різні скульптурні композиції. 

Що можна побачити в Dubai Miracle Garden

В експозиції Dubai Miracle Garden можна побачити модель знаменитого літака Emirates Airline - А380. Композиція, що складається з приблизно 500 тис. живих квітів і рослин, занесена в Книгу рекордів Гіннеса.

Серед визначних пам'яток саду - скульптура "Літаюча в небесах" з екзотичних квітів і широка алея, на якій щодня проходять вистави, паради та інші заходи.

На території парку Miracle Garden в Дубаї знаходиться найбільший в ОАЕ сад метеликів - Butterfly Garden, де мешкає більше 15 тис. видів метеликів. Під дев'ятьма куполами загальною площею 2600 кв м для комах створено ідеальне середовище проживання.

В саду Butterfly Garden можна поспостерігати за польотом метеликів, але і побачити, як в процесі перетворення гусениці виростають крила. У музеї метеликів і комах (Butterfly and Insect Museum) можна побачити тисячі різнокольорових метеликів з усього світу і дізнатися про них багато нового.

Новини по темі