Президент анонсував презентацію низки туристичних проектів у регіонах / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський анонсував презентацію низки проектів у регіонах, які допоможуть привабити туристів.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, перебуваючи з робочою поїздкою у Хмельницькій області, Зеленський наголосив на важливості розвитку українського туризму та анонсував презентацію низки регіональних проектів, які можуть бути цікавими для інвестування.

Читайте такожУкраїна та Ізраїль не будуть відновлювати авіасполучення в найближчому майбутньому - посол

Відео дня

«Щодо туризму. Завтра і з операторами, і з авіакомпаніями ми будемо в Кам’янці-Подільському - одному з історичних і дійсно привабливих містечок. Будемо там зустрічатися й говорити на ці теми. Це одне з головних питань», - сказав президент.

За словами глави держави, невдовзі буде презентовано низку проектів, зокрема в галузі туризму, які можуть бути привабливими для інвестування.

«Є декілька програм, які ми зараз розробляємо. Це різні «магніти» - так звані магніти привабливості в тому чи іншому регіоні нашої країни», - зазначив Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 червня, президент України Володимир Зеленський прибув з дводенною робочою поїздкою у Хмельницьку область.