Ілюстрація \ REUTERS

Дубайський муніципалітет оголосив про зняття обмежень для ресторанів емірату, які зобов'язували, щоб число відвідувачів не перевищувало 30% від загальної місткості приміщення, з 27 травня 2020 року.

Читайте такожУ Дубаї після карантину знову відкриваються ресторани

Поряд з цим, у закладах громадського харчування зберігається правило соціального дистанціювання, яке означає, що або столи повинні бути відсунуті на 2 м один від одного, або повинні розділятися пластиковою перегородкою.

Відео дня

Число відвідувачів за одним столом не повинне перевищувати чотирьох осіб, за винятком членів великих сімей. Алкоголь, як було оголошено раніше, буде подаватися при замовленні страв і тільки на столи, передає russianemirates.com.

При цьому міцні напої можна подавати в скляній тарі, а не в пластикових стаканах, як було оголошено раніше, за умови, якщо ресторан може забезпечити необхідну дезинфекцію і санітарну обробку посуду.

Бари до цього часу залишаються закритими. Ресторани можуть працювати до 23:00, однак вхід відвідувачів старших за 60 років і дітей віком до 12 років заборонено.

Заборона на відвідування поширюється і на осіб з респіраторними і хронічними захворюваннями. На вході буде здійснюватися процедура вимірювання температури тіла всіх гостей. Правило про обов'язкове носіння масок також зберігається.