Wizz Air поки не буде літати в Україну / Ілюстрація REUTERS

Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі Wizz Air продовжує призупинення виконання своїх до/з України до 15 червня включно у зв’язку із рішенням уряду продовжити термін чинних обмежень щодо подорожей.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Читайте такожCNN: Після COVID-19 в аеропортах з'являться роботи-прибиральники і камери дезінфекції пасажирів

Відео дня

Зазначається, що пасажири, бронювання яких зазнали змін, будуть автоматично поінформовані через електронну пошту у разі, якщо вони бронювали квитки безпосередньо на wizzair.com чи через мобільний додаток авіакомпанії. 120% компенсація вартості квитків буде перерахована на рахунок WIZZ у формі кредиту, який можна використати впродовж наступних 24 місяців на придбання послуг та товарів Wizz Air.

Повідомляється, що пасажири також можуть обрати грошове відшкодування, що потребує більше часу для виконання. Вони отримають окремого електронного листа з інформацією про необхідні кроки щодо здійснення переказу на банківський рахунок чи банківську картку. І в цьому разі матимуть право лише на 100% відшкодування від початкового тарифу квитка. Пасажири, які здійснювали бронювання через туристичні агенції, а також через онлайн-туристичні агенції – повинні зв’язатися з компанією, у якої вони придбали квитки.

«Wizz Air просить вибачення за незручності, спричинені обмеженнями щодо подорожей, і запевняє, що безпека та благополуччя пасажирів та екіпажу залишаються головним пріоритетом авіакомпанії», - додали в компанії.

Як повідомляв УНІАН, 20 травня Кабінет міністрів затвердив графік запуску транспортного сполучення в Україні. Згідно з графіком з 22 травня буде відновлено регулярні і нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному і міжнародному сполученні.

З 25 травня буде запущено перевезення пасажирів у метро, а з 1 червня - залізничні пасажирські перевезення в міському, регіональному, далекому внутрішньому і міжобласному сполученні, також з 1 червня - міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом. З 15 червня - приймання і відправлення повітряних суден, які виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом.

Довідка УНІАН. Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який виконує рейси за понад 700 маршрутах з 25 баз, поєднуючи 155 напрямків у 45 країнах.