Внаслідок обстрілів, отримав поранення один військовослужбовець / фото УНІАН

Протягом минулої доби, 14 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 21 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Відео дня

Зокрема, бойовики тричі стріляли поблизу Новотроїцького, біля Водяного і Лебединського, двічі неподалік Новогнатівки, поблизу Пищевика та Опитного.

Також обстріли двічі здійснювалися поблизу Новолуганського, п'ять разів неподалік Луганського, в районі Золотого, біля Кримського, а також неподалік Хутора Вільного.

Читайте такожПовна мобілізація: Пристайко назвав альтернативу «формулі Штайнмаєра»

За минулу добу, внаслідок обстрілів, отримав поранення один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил.

Також зазначається, що з початку цієї доби, 15 жовтня, проросійські бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню.

Зокрема, противник здійснив обстріли неподалік Новотроїцького - з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика - зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; біля Павлополя - з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано ворожий обстріл з підствольних гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, біля Золотого-4", - зазначили в штабі ООС.

Впродовж поточної доби внаслідок ворожих обстрілів жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Раніше УНІАН повідомляв, що бойовики на Донбасі протягом доби, 13 жовтня, 21 раз порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових немає.