Штаб ООС відзвітував про розведення сил на трьох ділянках лінії розмежування / facebook.com/pressjfo.news

Тривають заходи із розведення сил на трьох ділянках: Станиця Луганська, Золоте-4 та в районі Богданівки та Петрівського.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте такожОкупанти на Донбасі сім разів відкривали вогонь: поранений військовий

Відео дня

"На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні завершено роботу з покриття лаком верхньої поверхні основного прольоту. Тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області. Завершено розмінування та проходять заходи з синхронного і дзеркального демонтажу визначених фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення. На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка та Петрівське Донецької області, триває третя доба практичного етапу дзеркального процесу розведення сил і засобів", - йдеться у повідомленні.

Також у зведенні сказано, що упродовж трьох днів, з 9 по 11 листопада, тактичне положення змінили 42 українських військовослужбовця, 48 одиниць стрілецької зброї, три одиниці БМП-2 та два вантажні автомобілі марки "Урал". Тобто, фізичне переміщення особового складу та озброєння українською стороною вже виконано.

Нагадаємо, сьогодні в штабі ООС повідомили, що у районі Богданівки і Петрівського завершилась практична фаза розведення від лінії розмежування сил і засобів Збройних сил України та окупаційних військ.