11 листопада було завершено розведення сил і засобів у районі Богданівки і Петрівського \ facebook.com/pressjfo.news

В районі розведення сил і засобів Петрівське-Богданівка здійснено демонтаж двох вогневих позицій Збройних сил України (ЗСУ).

Читайте такожРозведення сил на Донбасі: у Петрівському розпочали демонтаж бліндажів (відео)

Як йдеться у повідомленні на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій, інженерна група та піротехніки продовжують роботи на лінії розмежування з розмінування та демонтажу бліндажів в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області.

Відео дня

"Станом на 14:40 22 листопада інженерною групою ДСНС здійснено повний демонтаж двох вогневих позицій. Піротехнічними розрахунками ДСНС України під час супроводу інженерних робіт обстежено територію площею 0,02 га, вилучено та знешкоджено встановленим способом шість одиниць вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

У зазначених роботах від ДСНС залучалось чотири піротехнічні розрахунки (21 чоловік особового складу та вісім одиниць техніки) та одна інженерна група (9 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки). Усього від ДСНС України залучалось 30 чоловік особового складу та 13 одиниць техніки.

Як повідомляв УНІАН, 9 листопада розпочалось, а 11 листопада було завершено розведення сил і засобів у районі Богданівки і Петрівського.

13 листопада на цій ділянці розпочалася практична фаза розмінування території, яка завершилася 20 листопада.

21 листопада розпочалися заходи з демонтажу фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення.