REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Так, п’ять обстрілів по наших позиціях було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік населеного пункту Піски - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; два рази поруч з Новотроїцьким - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського - з мінометів калібру 82 мм противник випустив 9 мін, а також гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї.

Читайте такожСтали відомі імена бійців, які загинули на Донбасі 26 січня

Також зазначається, що чотири ворожі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Майорського - з гранатометів різних систем; в районі Кіндрашівки Нової - мінометний обстріл з 82-мм міномету; поряд з Південним - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу населеного пункту Новотошківське – зі 120-мм міномету - 5 мін.

"Сьогодні, 27 січня, втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - повідомили в ООС.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби, 26 січня, збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. Вчора унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав бойову травму. Також у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої один захисник загинув та ще один отримав бойову травму.