Окупанти продовжують порушувати режим тиші / фото УНІАН

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте такожОкупанти з артилерії розтрощили частину українського кладовища на Донбасі (фото)

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у Facebook.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, сім обстрілів були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": поруч з Новомихайлівкою з міномету калібру 120 мм противник випустив 10 мін, а також вів вогонь з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; поблизу Пищевика з 82-мм міномету – 2 міни та інше озброєння, два рази неподалік Павлополя з міномету калібру 82 мм – 10 мін, а також вівся вогонь з великокаліберного кулемету; в районі населеного пункту Мар’їнка обстріли велися бойовиками з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; двічі поруч з Лебединським з 82-мм міномету – 10 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив один обстріл по позиціях неподалік Новозванівки, де застосував міномет калібру 120 мм – 4 міни та станковий протитанковий гранатомет – 8 пострілів.

«Сьогодні, 20 лютого, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає», - повідомили у прес-центрі ОС.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби, 19 лютого, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних дістав поранення.