Володимир народився 5 травня 1973 року на Луганщині / фото: 93-я ОМБр Холодний Яр/Facebook

В четвер, 27 лютого, в районі ООС від кулі снайпера загинув головний сержант взводу Володимир Федченко із позивним «Фед».

Про це повідомляється на сторінці 93-ї ОМБр Холодний Яр у Facebook.

Читайте такожНа Донбасі окупанти з мінометів обстріляли позиції ООС, один військовий загинув

Відео дня

«Життя Володимира обірвала куля снайпера російських терористів під прикриттям стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Володимир народився 5 травня 1973 року у селі Нещеретове, Луганської області. Мав середню професійно-технічну освіту. У 93-ю бригаду Холодний Яр прийшов у грудні 2016 року. Мав досвід участі у бойових діях і раніше. Володимир також обороняв у складі 93 бригади Старогнатівку і Авдіївку.

«Це була людина, на якій трималася рота, опора роти. Він був досвідчений, 3,5 роки у нашому підрозділі. Командири йому довіряли. Дуже хороший дядько. Він був за людей, завжди тягнув за своїх», - згадують «Феда» товариші по зброї.

«Рідну людину не дочекалася дружина Людмила і четверо дітей: доросла донька й троє синів, двоє з яких ще вчяться у школі, а третій - студент», - повідомляють у бригаді.

Поховають Володимира завтра, у рідному селі Нещеретове.

Фото: 93-я ОМБр Холодний Яр/Facebook
Фото: 93-я ОМБр Холодний Яр/Facebook
Фото: 93-я ОМБр Холодний Яр/Facebook

Як повідомляв УНІАН, вчора внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один дістав поранення.