Військовий загинув при підриві на міні \ Фейсбук 57-ї окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана Костя Гордієнка

Стало відоме ім'я бійця Збройних сил України, загиблого на Донбасі внаслідок підриву на міні.

Читайте такожДоба на Донбасі минула без обстрілів, однак з порушеннями "тиші" бойовикамиПро це повідомляється на Facebook-сторінці 57-ї окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана Костя Гордієнка.

"Війна знову забрала кращого сина України... 13 серпня ми втратили бойового побратима старшого сержанта Сергія Поховича. Нещастя трапилося в районі селища Водяне в результаті підриву транспортного засобу на невідомому вибуховому пристрої, Сергій отримав травми, несумісні з життям", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Командування та особовий склад бригади висловили співчуття рідним та близьким загиблого бійця.

Загибель військового на Донбасі: що відомо

  • 13 серпня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" підірвались на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. Один із них загинув, інший - отримав поранення.
  • 14 серпня головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. Мечникова Сергій Риженко розповів про стан пораненого бійця ЗСУ.
  • За його словами, стан бійця вкрай тяжкий, крім відкритої черепно-мозкової травми у нього десятки осколкових поранень.
  • Один із осколків ушкодив праве око. Безліч осколків у голові, обличчі, шиї, грудній клітці, передній черевній стінці та в кінцівках.
  • Крім того, у військовослужбовця переломи пальців рук і ніг, термічні опіки голови, обличчя, правої руки.
  • Медикам вдалося його стабілізувати та врятувати праве око.