Сирія \ REUTERS

Ізраїль у ніч на середу, 20 листопада, завдав масованого ракетного удару по позиціях батальйону «Аль-Кудс» Корпусу вартових ісламської революції та сирійських збройних силах на території Сирії.

Читайте такожСША провели військову операцію в Сирії за участю десанту

Про це повідомляє "Німецька хвиля" із посиланням на Twitter прес-служби збройних сил Ізраїлю. «Ми щойно завдали масштабні удари по іранському угрупованню «Аль-Кудс» і сирійських збройних силах у Сирії у відповідь на запуск ракет, випущених по Ізраїлю іранськими силами в Сирії вчора ввечері», - йдеться в заяві.

Відео дня

Під час цього удару було знищено низку сирійських зенітних батарей - згідно із заявою ізраїльської армії, ті, всупереч попередженню,відкрили вогонь під час ізраїльської атаки.

«Ми вважаємо сирійський режим відповідальним за всі дії, які відбуваються на сирійській території, й попереджаємо їх про наслідки, якщо вони дозволятимуть подальші атаки проти Ізраїлю», - йдеться в повідомленні ізраїльської армії.

Ізраїль регулярно завдає ударів по іранських об'єктах у Сирії. Серед цілей останніх місяців - військовий аеродром у провінції Хомс, військові склади та бази, а також іранські дрони.