Кобі Брайант трагічно загинув вранці 26 січня / REUTERS

Телеведуча американського каналу MSNBC Елісон Морріс допустила обмовку в сюжеті про загибель легендарного баскетболіста Кобі Брайанта, запнувшись і назвавши його команду «Лос-Анджелес Ніггерс», замість «Лос-Анджелес Лейкерс».

Читайте такожЛегенда NBA: цікаві факти про загиблого баскетболіста Кобі Браянта (відео)

Відео з уривком ефіру миттєво розлетілося по соцмережах. Користувачі звинуватили журналістку в расизмі, хоча багато хто вважає, що вона просто допустила невдалу помилку. Деякі жартують, що цей випадок стане початком нової кар'єри телеведучої.

Відео дня
Twitter

Як повідомляє Huffpost, на ресурсі Change.org була зареєстрована петиція з вимогою звільнення журналістки. Вона вже зібрала понад 13 тисяч підписів.

Сама Морріс звинувачення в расизмі заперечує. За її словами, вона просто невдало запнулася.

«Повідомляючи трагічні новини про те, що Кобі Браянт пішов з життя, я до нещастя запнулася, поєднавши назви Кнікс і Лейкерс, сказавши «Нейкерс». Будь ласка, знайте, я ніколи не використовувала і не стала б використовувати расистські висловлювання. Я перепрошую за непорозуміння, до якого це призвело», – написала вона в Twitter.

Нагадаємо, вранці 26 січня Кобі Браянт і його дочка Джианна загинули при аварії вертольота в районі міста Калабасас (Каліфорнія, США). Вертоліт впав і загорівся, а всі, хто в ньому перебував, загинули.

Це було особисте повітряне судно 41-річного Брайанта. Разом з відомим баскетболістом і його донькою загинули ще сім осіб, включно з пілотом. Вони летіли в Лос-Анджелес.