Ілюстрація / REUTERS

У Польщі сьогодні мають намір оприлюднити нові рекомендації щодо носіння захисних масок – коли, де і як люди повинні будуть їх носити, а коли маску можна буде зняти.

Як повідомило "Польське радіо", про це напередодні заявив міністр здоров’я республіки Лукаш Шумовський. Водночас, за даними Міністерства здоров’я Польщі, кількість померлих від коронавірусу у Польщі перевищила у понеділок 1000 осіб.

Читайте такожВ Польщі спалахнув скандал навколо масок, які привезла з Китаю українська "Мрія"

Відео дня

За словами польського міністра, крім рекомендацій у справі масок, будуть також рішення щодо організації весіль та "різних аспектів життя". "Я думаю, що це дуже очікуваний поляками елемент", - зазначив він.

Шумовський запевнив, що ситуація у Польщі нині "дуже різна" щодо кількості людей, заражених коронавірусом. "Я переконаний, що до кінця цього тижня ситуація нормалізується", - підкреслив він.

Читайте такожУ Польщі поліція розігнала мітинг противників карантину: у хід пішов сльозогінний газ (фоторепортаж)

Міністр здоров’я при цьому зауважив, що епідемія надалі триває, хоча ситуація у Польщі стабілізувалася.

У Польщі в понеділок виявили 193 нові випадки інфікування коронавірусом. Загальне число заражених складає 21631 особу. У повідомленні відомства говориться також про смерть чергових 11 осіб, у яких підтвердили патоген. Таким чином кількість померлих від коронавірусу склала 1007 осіб.

Як повідомляв УНІАН, днями Польща вже послаблювала карантинні обмеження.

Читайте також: