Ілюстрація REUTERS
Мережа ресторанів Mcdonald's швидкого харчування оголосила про зміну процесу приготування бургерів після опитування відвідувачів по всьому світу.
Читайте такожMcdonald's почне подавати бургери з рослинним м'ясом у 2021 роціПро це пише Forbes з посиланням на прес-службу компанії.
Зазначається, що булки стануть м'якше та темніше, компанія буде пекти їх за трьома різними рецептами. У них не буде підсилювачів смаку: тільки натуральні інгредієнти для поліпшення текстури, обсмажування і смаку.
Відео дня
Нові правила приготування ввели з грудня у всіх закладах мережі.
Оновлений рецепт бургерів Mcdonald's: нововведення
- розмір булочки змінять так, щоб він співвідносився з м'ясною котлетою;
- котлети будуть смажити на грилі невеликими партіями, а цибулю до них додавати відразу на етапі обсмажування;
- сир Чеддер за новою технологією будуть класти в бургер при певній температурі, щоб скибочка «ідеально розплавилася на гарячій котлеті»;
- у «Біг Маці» збільшать кількість однойменного соусу, щоб він рівномірно розподілявся по всій булочці.