Деніел Мі і Джейден Долма зірвалися зі скелі / фото Metro

Туристи з Великої Британії заради ефектного селфі вирішили сфотографуватися на обриві скелі на іспанському курорті Аліканте. Однак в якийсь момент вони не втримали рівновагу і зірвалися зі скелі на очах у третього.

Про це повідомляє Metro.

25-річний Деніел Мі і 20-річний Джейден Долман позували перед об'єктивом свого друга Льюїса Хіггінса. Перед тим, як піднятися на дев'ятиметрову скелю, вони отримали попередження від місцевого поліцейського, але зауваження проігнорували. В результаті двоє молодих хлопців зірвалися вниз. Перший від травми голови загинув на місці, а другого доставили на літаку в лікарню, де він помер пізніше. До лікарні потрапив і Хіггінс, оскільки у нього після загибелі друзів стався шок.

Відео дня
Друзі (зліва направо) Джейден Долма, Льюїс Хіггінс і Деніел Мі / фото Metro

Трагедія сталася на третій вечір відпочинку британців, близько сьомої години вечора. Перед нещасним випадком вони вживали алкоголь.

"Деніел обійняв Джейдена. Я побачив їх обох біля перил, потім вони впали. Вони не стрибали через них, а обіймалися і втратили рівновагу", - розповів про останні секунди їхнього життя Хіггінс.

Читайте такожВ Австралії чоловік проник у музей, щоб зробити селфі з динозавром (відео)

Вас також можуть зацікавити новини: