Зірка YouTube Джейк Пол / Фото instagram.com/jakepaul/

У США співробітники ФБР обшукали будинок актора і зірки YouTube Джейка Пола. У нього вилучили зброю, серед них - ґвинтівки.

З чим саме пов'язаний обшук, не уточнюється. Агенти обшукали особняк Пола в Лос-Анджелесі, поки господаря не було вдома, заявив офіційний представник ФБР, повідомили в CNN.

Читайте також20-річна зірка Дісней попала в поліцію, відгамселивши бойфренда

Відео дня

"ФБР керується федеральним ордером на обшук будинку в Калабасасі (місто в районі Лос-Анджелеса) у зв'язку з розслідуванням. Суддя закрила доступ до нашої заяви, яка обґрунтовує цей ордер, тому мені заборонено давати коментарі про суть розслідування. Арешти не плануються", - сказано в заяві агентства.

Адвокати Пола повідомляють, що він має намір співпрацювати зі слідством.

Фото зі зброєю опубліковано на сторінці блогера 20 липня / Фото instagram.com/jakepaul/

Як повідомляв раніше УНІАН, у YouTube каналу 23-річного Джейка Пола понад 20 млн підписників. У 2018 році журнал Forbes помістив його на друге місце по заробітках серед блогерів YouTube і оцінив його доходи у 21,5 млн доларів в рік. Його найпопулярніші відео набирали до 270 млн переглядів. Він відомий численними скандалами й розіграшами.

Кажуть, що нинішній обшук може бути пов'язаний з інцидентом в червні, коли Пол був заарештований під час погрому в торговому центрі в місті Скоттсдейл штату Аризона.

Після смерті афроамериканця Джорджа Флойда там почалися заворушення. Джейку Полу повідомили про звинувачення в злочинному посяганні на приватну власність, але за його словами, він побував на демонстрації, тільки щоб зустрітися з її учасниками. А також "залучити більше уваги до того гніву, який ми відчули у всіх районах, через які проїжджали".

На відео зі Скоттсдейл за його участю, які поширювалися в соціальних мережах, не видно, щоб блогер щось крав або розбивав. Однак, після цього інциденту багато користувачів звинуватили Пола в спробі привернути до себе увагу.