Епіцентр відсвяткував 15 зіркових років

З нагоди ювілею компанії відомі співаки, спортсмени та телеведучі влаштовували цікаві конкурси, майстер-класи та сюрпризи для відвідувачів оновленого торговельного центру «Епіцентр» на Братиславській, 11.

Привітати та відкрити оновлений торговельний центр «Епіцентр» на Братиславській, 11 завітали КатеринаБужинська, Неля Шовкопляс, Анна Завальська, Наталка Карпа, Анна Добриднєва, Сергій Конюшок.

- Мені до вподоби трансформація «Епіцентру»  та поява у ньому окремого «куточку» для дівчат і жінок, адже завдяки появі цього «магазину у магазині» кожна з нас може обирати собі нові духи, крем чи іншу косметику у той час, коли наші чоловіки обирають будівельні матеріали, інструменти або ще щось суто чоловіче,– відмітила співачка Наталка Карпа.

- Разом з українським стронгменом Сергієм Конюшком усі бажаючі побудували прямо посеред ТЦ ялинку з автомобільних шин

- Це була найнезвичніша ялинка у моєму житті!, – зізнається спортсмен Сергій Конюшок. Енергія, драйв та постійний рух уперед супроводжують Епіцентр протягом багатьох  років. Цікаво бачити, як збільшується мережа, як вдосконалюються її сервіси для покупців та лишається незмінною любов і підтримка спорту.

У фіналі народна артистка України Катерина Бужинська разом із покупцями та відвідувачами оновленого Епіцентру на Братиславській  прямо у торговому залі запалила велику святкову зірку до ювілею компанії та зізналася у коханні до Епіцентру – свого улюбленого магазину.

Довідка: 8 грудня завершено реконструкцію та відкрито ТЦ на вул. Братиславській, 11. Це перший магазин мережі, відкритий у 2003 році. Після проведення реконструкції торгова площа ТЦ «Епіцентр» на Братиславській, 11 збільшилася майже втричі – до 37,2 тис. м2, а кількість паркомісць на двох парковках навколо ТЦ зросла удвічі – до 640. В оновленому ТЦ з’явилися нові концептуальні магазини, салони та галереї. У торговому центрі «Епіцентр» на Братиславській створено 652 нових робочих місця.

18:28, 11.12.2018
67
НК
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся