В ході перевірки був встановлений не тільки факт виготовлення порнопродукції / ілюстрація Pixabay

В одному із сіл Полтавського району 33-річний раніше не судимий чоловік організував у своєму будинку порностудію й примушував до «співпраці» неповнолітню односельчанку.

Протягом півроку він поширював знімки в інтернеті. За цей злочин він відправиться у в'язницю як мінімум на п'ять років, передають "Факти".

Читайте такожМешканець Київщини знімав порно з власними малолітніми дітьми

Відео дня

"Фотографії 15-річної односельчанки чоловік відправляв своїм друзям через інтернет, - розповів начальник відділу комунікацій Головного управління Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв. - Так тривало протягом півроку, поки що розмови про це не дійшли до родичів дівчини. Вони звернулися із заявою до поліції".

У ході перевірки був встановлений не тільки факт виготовлення порнопродукції за участю неповнолітньої, але й те, що фотограф змушував її зніматися в оголеному вигляді та непристойних позах шляхом шантажу.

Затриманий повністю усвідомлював свої дії. Свою провину визнав, розкаявся і дає правдиві свідчення. Матеріали кримінальної справи щодо підприємливого фотографа передані до суду. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Раніше у Вінниці чоловік катував маленьких дітей і знімав їх у порно. На вихованні у нього були діти його колишньої дружини – 3-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Підозрюваний усиновив їх після того, як жінку в 2017 році позбавили батьківських прав.