Астрологи дали прогноз на 12 листопада / фото hola.com

Сьогодні є ризик припуститися багатьох помилок – зірки гороскопу схиляють до активних, але не надто обґрунтованих дій. Навіть якщо вам здається, що все під контролем, прийняття важливих рішень краще відкласти на потім.

Сьогодні як ніколи легко прийняти бажане за дійсне й діяти, виходячи з помилкових передумов, тому будьте обережні з грошима, передає "1001goroskop".

Овен

Сьогодні Овну необхідно бути уважнішими в справах, особливо фінансових: можливі помилки. Не виключено, що Овна не буде вистачати інформації для вирішення якихось питань. Щоб його репутація і гаманець не постраждали, Овну сьогодні не слід братися за те, що поза його компетенцією: навіть у простих справах він ризикує зайти не туди! Втім, цього не станеться, якщо у спірних питаннях Овен не забуде порадитися з професіоналами.

Відео дня

Тілець

Сьогодні – день, коли Тільцю не варто приймати будь-яких важливі рішення або робити відповідальні кроки: він здатний помилятися, приймаючи бажане за дійсне. Ось чому навіть якщо якась ідея здасться завтра Тільцю чудовою та такою, що потребує негайного виконання, йому краще пару днів почекати, пам'ятаючи про те, що зірки гороскопу схиляють його до необдуманих вчинків. В іншому ж день цілком хороший – Тілець може спокійно насолоджуватися життям, залишивши важливі рішення до кращих часів.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам доведеться проявити всю можливу твердість, щоб оточуючі не навантажили їх чим-небудь. Можливо, начальству здасться, що на Близнюків можна звалити ще один обов'язок або колеги раптом вирішать, що вони повинні робити роботу за них. Або Близнюків притягнуть до суспільно-корисної діяльності; а може, Близнюки будуть самі себе експлуатувати й підганяти! Так чи інакше, сьогодні Близнюкам варто навчитися говорити «ні» (в тому числі й самим собі), заздалегідь користуючись набором ввічливих відмов.

Рак

Сьогодні Рак може піддатися спокусі. Є ймовірність того, що йому надійде приваблива пропозиція або ж він познайомиться із симпатичним представником протилежної статі. А може, Раку доведеться боротися з бажанням зробити щось заборонене – наприклад, з'їсти зайве тістечко, закурити або відповісти «так». Так чи інакше, зірки гороскопу радять Раку ретельно зважити всі «за» і «проти» – від його сьогоднішнього рішення може не залежати нічого. А може – навіть багато.

Лев

Сьогодні ситуація може вимагати від Лева проявити свої професійні навички в повному обсязі. Може йтися про позаштатну ситуацію, про аврал у справах, про влаштування на роботу, про іспит або про щось ще – головне, що Леву доведеться доводити оточуючим або собі самому свою компетентність в якомусь питанні. Зірки гороскопу свідчать про те, що Лев володіє потрібним набором знань й умінь, щоб не вдарити в бруд обличчям, так що завдання цілком йому до снаги.

Читайте такожТри знаки Зодіаку скоро казково розбагатіють - прогноз астролога

Діва

Сьогодні зірки дарують Діві гармонію у душі. Її внутрішній барометр буде показувати «сонячно», і будь-які справи Діві будуть вдаватися легко. Цей настрій здатний впливати на все, за що б вона не взялася. Можливо, що якісь питання, які обтяжували Діву, сьогодні раптом вирішаться самі собою. Крім того, зірки гороскопу віщують їй відмінний день для того, щоб налагодити стосунки з оточуючими.

Терези

Сьогодні запорукою успіху для Терезів стане обережність. День не наділяє їх спритністю і швидкістю реакції, необхідними для того, щоб впевнено орієнтуватися в ситуації. Не виключено, що хтось з оточуючих завтра перехопить у Терезів ініціативу, скористається їхньою непоінформованістю або навіть піде на обман. Щоб уникнути можливих втрат, Терезам необхідно потроїти пильність. І не ставати учасником сумнівних схем, які оточують завтра спробують втягнути їх.

Скорпіон

Сьогодні гороскоп обіцяє Скорпіону прекрасний день гармонії та кохання! Він може сповна відчути це, навіть якщо у нього немає конкретних приводів для радості. Чиясь посмішка, погляд, натяк здатні сьогодні підняти Скорпіона на вершини блаженства. Можливо також, що саме сьогодні день подарує самотньому Скорпіону приємний романтичний сюрприз або знайомство. Якщо ж у Скорпіона є кохана людина, цей день їм просто необхідно провести разом.

Стрілець

Сьогодні Стрільцеві не варто братися за нові проекти – є шанс, що все піде шкереберть. День підходить для того, щоб присвятити його коханій людині, друзям, блаженному нічогонеробленню або простим радощам життя. А от все, що стосується роботи і більш-менш трудомістких справ, буде валитися у Стрільця з рук і буксувати на несподіваному місці. Саме тому зірки гороскопу радять Стрільцеві сьогодні зайнятися тим, що виходитиме у нього найкраще: просто жити і радіти життю.

Козеріг

Сьогодні Козеріг буде відмінним оратором: для нього нескладно переконати оточуючих у своїй правоті або захопити якоюсь авантюрною ідеєю. Ентузіазм Козерога буде заразливим, і нехай він часом схильний перебільшувати, робити поспішні висновки й приймати бажане за дійсне – що ж? Сьогодні ідеї Козерога будуть привабливі саме своєю фантастичністю. Ну, а прорахувати всі на калькуляторі «від і до» можна і в який-небудь інший, більш нудний день.

Водолій

Сьогодні у голову Водолія можуть приходити цінні ідеї, ось тільки зірки гороскопу не радять намагатися їх здійснити. Яскрава уява буде поєднуватися у нього з практичністю, завдяки чому повітряні замки Водолія можуть набувати, на перший погляд, цілком житловий вигляд. Пофарбувати стелю в рожевий колір, влаштувати акваріум на всю стіну – ось лише скромний приклад того, які фантастичні плани можуть бути сьогодні у Водолія в голові. Втім, гнати ці плани від себе теж не варто. Краще їх запам'ятати, щоб як слід обміркувати в який-небудь інший день.

Риби

Сьогодні день Риб переповнений емоціями! Заплакати або засміятися для них буде легко, а ще легше – і те, й інше з інтервалом у п'ять хвилин. Оточуючим, навіть найближчим людям, буде нелегко витримувати неспокійний настрій Риб. Втім, якщо Риби завтра візьмуть себе в руки, сильні емоції можуть стати їхньою зброєю, допомагаючи долати перешкоди й досягати свого.