Серед щасливчиків тижня - три знаки Зодіаку / milliyet.com.tr

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 листопада від Павла Глоби допоможе вам правильно спланувати справи й обійти стороною негаразди.

Астролог допоможе налаштуватися на позитивну хвилю і дасть важливі поради всім знакам Зодіаку, передає SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп 2020: що зірки обіцяють всім знакам Зодіаку в рік Щура

Відео дня

Діва

У Дів починається період, коли можна з легкістю досягти успіху в будь-якій з життєвих сфер. Тиждень почнеться з украй позитивної ноти, тому що перші три дні для представників цього знаку стануть позитивними. Вже з понеділка треба налаштуватися на активну роботу. Можливо, доведеться більше працювати, але це принесе Дівам більше грошей і визнання. 

Козеріг

У період з 11 по 17 число Козерогам Павло Глоба радить почати нове життя, поставити перед собою нові цілі. Вже з першого дня тижня для людей цього знаку Зодіаку почнеться час нових можливостей, великого везіння. Початок тижня відмінно підійде для пошуку нових захоплень, зміни роботи, початку відпустки, здобуття свободи. У любовних стосунках, якщо є проблеми, бажано сфокусувати увагу на відпочинку один від одного.

Риби

У стосунках з коханою людиною настає час, коли варто приступати до спільних справ. Насолода життям у компанії друзів та другої половинки зробить життя Риб яскравішим. Представникам цього знаку Павло Глоба радить уникати самотності й робити маленькі, але приємні подарунки близьким.

Раніше астрологи дали детальний прогноз на тиждень, 11-17 листопада, для всіх знаків Зодіаку.