Астролог дав прогноз на завтра, 14 листопада 2019 / slovofraza.com

14 листопада – гарний час для роботи. У четвер з'явиться багато завдань й обов'язків, які можуть принести нові професійні досягнення.

Та намагайтеся зберігати спокій та впевненість у своїх діях. Про це йдеться в гороскопі Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Овнам у цей день не бажано вплутуватися в будь-які авантюрні починання. Постарайтеся відсидітися в тіні, якщо почнеться якийсь службовий конфлікт. Намагаючись все «розрулити», хто правий, а хто винен, підвищується ризик потрапити під роздачу.

Відео дня

Тілець

Тільцям в цей день навряд чи вдасться стримати праведний гнів. Передбачається ситуація, в якій доведеться відстоювати або власні інтереси, або добре ім'я когось із близьких членів родини. Не допускайте грубості й хамства.

Близнюки

Близнюкам 14 листопада буде корисно більше часу пересуватися пішки. Одягніться відповідно до листопадової погоди й насолоджуйтеся унікальним пейзажем. Якщо є така можливість, можна виконувати дистанційно більшу частину обов'язкових справ.

Рак

У Раків сьогодні передбачається позитивний настрій. Разом з ним з'явиться бажання фліртувати й завзято жартувати. Цей четвер допоможе багатьом одинакам налагодити контакти із симпатичними представниками протилежної статі. Сімейним Ракам є сенс зібрати домашню нараду для обговорення найбільш актуальних питань.

Лев

Левам сьогодні протипоказана заздрість. Проводячи порівняння між собою й кимось іншим, підвищується ймовірність нервового зриву. Взагалі буде корисно постійно налаштовувати себе на позитив. Емоційне навантаження цього четверга може виявитися настільки великим, що доведеться прийняти заспокійливе.

Читайте такожАстрологи назвали головних щасливчиків 2020 року

Діва

Дівам у цей день можна звільнити себе від частини обов'язкових справ. Передоручіть їх людині, якій довіряєте. Це допоможе заощадити сили до вечора. Під завісу дня передбачається якийсь відповідальний захід.

Терези

Деякі Терези сьогодні будуть зіркою на якомусь заході. Ставши головним, не забудьте зберігати ввічливість буквально з кожним зі співрозмовників. Є ймовірність, що серед людей, з якими перетнетеся сьогодні, буде скромна з вигляду особа, наділена великим суспільним авторитетом.

Скорпіон

Багатьом Скорпіонам 14 листопада 2019 буде властиво сто разів підстраховуватися навіть у найбільш, здавалося б, простих і прозорих речах. Можливо, це вбереже від збитків або потенційних проблем. Однак не перестарайтеся з недовірливою поведінкою в діалогах з близькими.

Стрілець

Стрільцям завтра не рекомендується шукати союзників серед колишніх ворогів. Навіть якщо хтось із них попросить вибачення, це не означає, що ви застраховані від помсти й підступів. Вовком у шкурі вівці може виявитися і та людина, якій ви завжди допомагали.

Козеріг

Багатьом Козерогам 14 листопада 2019 буде не важливий соціальний статус своїх співрозмовників. Четвер, ймовірно, пройде за неквапливим спілкуванням. Виконуючи спектр обов'язкових справ, працюйте без надриву.

Водолій

До Водоліїв 14 листопада може звернутися хтось із давніх друзів. Ймовірно, цій людині знадобиться професійна або матеріальна допомога. Передбачається ефект дежавю в спілкуванні з колегами (слова і вчинки цих людей будуть здаватися до болю одноманітними). Осіння хандра загрожує кожному Водолію, який захоче закритися в домашніх стінах.

Риби

Рибам 14 листопада не варто кудись поспішати. Піддавшись побутовій метушні, підвищується ймовірність ускладнити перебіг якоїсь хвороби або спровокувати стрес. Зверніть увагу на людей, які вас оточують. Тим, хто самотній, слід придивитися до давніх знайомих протилежної статі (можливо, йдеться про людину, яка тільки недавно розлучилася). У роботі передбачається частковий успіх. Є ймовірність подружитися з начальством або з авторитетним колегою.