Після інциденту Дорошенкова нібито ховалася від Титомира в Сочі

Колишня студентка МДІМВ і порноактриса Ангеліна Дорошенкова в ході шоу «Прямий ефір» звинуватила колишнього учасника групи «Кар-Мен» Богдана Титомира в спробі зґвалтування.

Запис передачі опубліковано на сайті телеканалу «Росія 1».

Читайте також"Незадоволені росіяни": Панін поплатився за БДСМ-відео з дочкою-собачкою

Відео дня

За словами 25-річної дівчини, в квартирі у спільних друзів артист почав домагатися її. Вона заявила, що після відмови в сексі співак почав рвати на ній одяг, ударив її ногою в живіт, а потім побив.

«Мені вже надходили погрози, мені страшно, і я не можу залишатися в Москві», - додала вона. Після інциденту Дорошенкова нібито ховалася від «божевільного діда» в Сочі.

У свою чергу Титомир заперечував усі звинувачення і розповів, що познайомився з Дорошенковою три роки тому.

«Вона була худенька, симпатична, і я з нею легко замутив. Я в той час перечпокав багатьох порнозірок. Тоді мені було це досить цікаво», - пояснив він.

В кінці програми артисту запропонували пройти перевірку на детекторі брехні. Результати показали, що у співака і порноактриси дійсно стався конфлікт, однак побиття і спроби зґвалтування не було.

Як повідомляв УНІАН, відома американська актриса Демі Мур розповіла в ході передачі Good Morning America, що у 15-річному віці стала жертвою зґвалтування за згодою власної матері.