Павло Глоба дав прогноз на тиждень / фото rabstol.net

Астролог Павло Глоба дав детальний прогноз на тиждень для всіх знаків Зодіаку.

При цьому він виділив знаки, яким не пощастить у цей період, передає SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп 2020: астролог назвав невдах року

Відео дня

Овен

Загалом тиждень виявиться досить напруженим і не особливо стабільним, тому потрібно берегти нерви й не вступати в конфлікти зайвий раз. Можливо, начальство попросить Овнів попрацювати більше, ніж вони планували, але у майбутньому це добре позначиться на підвищенні. Досягати бажаного можуть заважати негативні установки.

Близнюки

Близнюкам доведеться зустрітися з деякими негараздами, які можуть призвести до стресів. Цього тижня корисно виправляти свої помилки, займатися складними справами. 20 числа у Близнюків виникнуть енергетичні проблеми. Середа стане самим несприятливим днем.

Скорпіон

У Скорпіонів на цьому тижні очікується безліч побутових проблем. Варто бути обережнішими на дорогах, причому як у ролі пішохода, так і в ролі водія. Астролог радить не розслаблятися на роботі та у справах, тому що чим більше зусиль Скорпіони докладуть до вирішення проблем, тим кращим буде результат. Цей принцип прямої пропорційності буде працювати і в коханні. У багатьох питаннях доведеться йти на компроміси й стримувати свої негативні емоції, тому що вони можуть зруйнувати кохання.

Раніше астролог розповів, на які знаки Зодіаку скоро чекає небувалий фінансовий успіх.