Астролог дав прогноз на 20 листопада / slovofraza.com

20 листопада 2019 року рекомендується стороною обходити будь-які пікантні діалоги (особливо з тими людьми, яких бачите тільки вперше).

Небажано когось критикувати, дозволяти собі надмірне вживання кофеїну або допускати емоційну черствість. Про це йдеться у гороскопі Павла Глоби на сьогодні для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

Овнам сьогодні знадобиться вміння зачаровувати навіть дуже складного співрозмовника. Демонструйте дипломатію навіть у момент, коли захочеться нахамити людині, не здатній адекватно сприйняти ваші слова. Середа непогано підходить для любовних реформ.

Відео дня

Тілець

У Тільців сьогодні передбачаються заминки в любовних справах. Не слід панірувати, навіть якщо давня пасія дасть відкоша чи буде помічено байдужість у спілкуванні з партнером. Корисно переключити всю увагу на себе. Оновити свій гардероб, відвідайте масаж, кабінет косметолога.

Близнюки

Близнюки в цей день ризикують потонути в чиїхось бездонних очах. Це досить небезпечно для тих, хто вже перебуває у стосунках. Ще одним гострим моментом дня можуть стати неприпустимо високі витрати, занадто калорійна трапеза або бажання нахамити необ'єктивному босові.

Рак

У Раків 20 листопада не передбачається особливих приводів для хвилювань. Швидше за все, ця середа пролетить в побутовій метушні, у виконанні обов'язкових справ, у рідкісних контактах з друзями. Увечері рекомендується подумати про те, де взяти нову порцію їжі духовної.

Лев

Для Левів головним завданням цього дня можуть стати пошуки нового стилю. Не рубайте з плеча (особливо, якщо справа стосується довжини або відтінку волосся). Можливо, слід проявити консерватизм, або, як мінімум, запитати поради у партнера. Для самотніх Левів сьогодні підвищується ймовірність цікавих знайомств.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає приголомшливий успіх цього тижня - прогноз астролога

Діва

Дівам у цей день протипоказано діяти поспіхом. Кожна з намічених справ може вимагати гранично уважного і серйозного підходу. Слід поберегти свою репутацію (подумайте про це ще до того, як викладати пікантні фото на своїй соціальній сторінці).

Терези

У Терезів середа, скоріш за все, пройде досить нудно. Не передбачається нічого, про що хотілося б згадувати. Закружившись у вирі обов'язкових справ, неодмінно дозволяйте собі зупинки для ароматної кави, для спілкування із сім'єю або колегами.

Скорпіон

Скорпіонам 20 листопада 2019 є сенс поділитися своїми креативними планами з близьким членом сім'ї. Можливо, з боку оцінивши цей проект, родич допоможе парою-трійкою корисних рекомендацій. В іншому середа, швидше за все, пройде досить монотонно.

Стрілець

Стрільцям сьогодні може знадобитися консультація фахівця в якійсь вузькій галузі знань. Не відкидайте і такий варіант, як допомога людини, з якою в минулому навчалися, дружили або працювали. День, швидше за все, не принесе особливо важливих подій.

Козеріг

Козерогам 20 листопада 2019 будуть з легкістю вдаватися справи, в минулому вимагали безлічі зусиль. Можливо, з'явиться бадьорий настрій, разом з яким зросте енергетичний потенціал. Не засиджуйтеся в гостях у друзів (в улюбленому кафе, в соціальних мережах), якщо на сьогодні заплановано щось відповідальне.

Водолій

У Водоліїв у цей день може загостритися ділове чуття. Постарайтеся не пропустити вигідний шанс стати трохи багатшими. Що стосується особистого фронту, тут під сумнівом доцільність яких-небудь реформ. Цінуйте те, що маєте, і спробуйте злегка відкоригувати те, що не надає належного задоволення.

Риби

Риби в цей день навряд чи зможуть зрозуміти наміри когось із близьких людей. Можливо, найкращий друг (постійний партнер, один з батьків) виступить з необгрунтованою критикою або збентежить своєю байдужістю. Не намагайтеся «розрулити» ситуацію. Правильніше буде переключити увагу на щось інше.