Павло Глоба назвав щасливчиків кінця 2019 року / фото rabstol.net

Фінансовий гороскоп 2019 на перший тиждень грудня з 1 по 7 число місяця обіцяє не всім знакам Зодіаку матеріальне збагачення.

Астролог Павло Глоба у своєму прогнозі розповів, яким знакам пощастить більше за інших й що потрібно робити, щоб залучити казкове багатство, передає Styler.

Лев

Представникам цього знаку Зодіаку зірки обіцяють удачу на весь грудень. Проте астрологи рекомендують пошукати представникам цього знаку додаткові шляхи заробітку й для цього оцінити свої здібності та розібратися в слабкостях. При цьому не варто боятися нових завдань. Цей період для Лева - найбільш продуктивний, і завдяки наполегливій праці їм вдасться отримати величезний прибуток.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на тиждень: астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить на початку грудня

Овен

Овнам наступний місяць обіцяє кар'єру й гроші. Практично протягом усього місяця для цього знаку Зодіаку вимальовуються відмінні перспективи кар'єрного зростання. Це час стане можливим, коли Овни зрозуміють, як вони можуть застосувати свої таланти й за які гроші готові працювати.

Тілець

Представникам цього знаку Зодіаку в перший тиждень грудня буде легко виконувати складні завдання, тому можна навантажити себе роботою, що однозначно подвоїть шанси на успіх. Згідно з прогнозами експертів, все заплановане пройде найкращим чином, а дохід відчутно зросте. Гроші будуть прямо пропорційні наполегливій праці та активності.

Терези

У Терезів у перший тиждень грудня з'явиться можливість поліпшити своє матеріальне становище. Зірки сприятливо складаються, щоб наводити лад у справах, шукати нову роботу, додатковий заробіток. Для них найближчий тиждень – найсприятливіший у цьому місяці.

Козеріг

Козерогам розбагатіти в найближчий тиждень буде неважко, тому знижувати активність зірки не рекомендують. Також у найближчий тиждень представникам цього знаку варто звернути увагу на податки, кредити, банківські рахунки та комунальні платежі. Астролог радить покладатися на власну інтуїцію у вирішенні питань, бо в цей період у Козерогів відчуття світу набагато сильніше, ніж в інших знаків Зодіаку.

Раніше астролог Павло Глоба розповів про те, які знаки Зодіаку у 2020 році будуть найуспішнішими.