Стрільцям прогнозується успіх у справах і в азартних іграх / samacharnama.com

Астролог Влад Росс спрогнозував, що в грудні 2019 року удача буде посміхатися чотирьом знакам Зодіаку - Водоліям, Стрільцям, Рибам і Тільцям.

Стрільцям буде "фатально везти", розповів астролог Главреду.

За його словами, Стрільцям прогнозується успіх у справах і в азартних іграх - представники цього знаку можуть зірвати мільйонний куш.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає небезпека у 2020 році

"У грудні на Стрільців чекають прекрасні фінансові можливості, відкриття великого підприємства, розкрутка, розширення, експансія...", - сказав експерт.

Водоліям прогнозується фарт у всьому, що стосується подорожей та далеких поїздок. Росс додав, що Водоліїв чекає успіх у разі зміни виду діяльності або місця роботи.

Експерт поділився, що в цьому місяці у Риб дуже здорово складатимуться взаємини з іноземцями - дівчата можуть зустріти свого "принца на білому коні". Росс додав, що грудень відмінно підходить для зачаття геніальних дітей.

Астролог повідомив, що в цьому місяці Тельці можуть укласти вигідний шлюб або вступити у вигідні ділові відносини. Представники цього знаку можуть змінити місце роботи або переїхати.

"...Вдало для них пройдуть різні перевірки, іспити. Добре налагоджувати контакти з іноземцями і зарубіжними компаніями. У Тельців добре підуть будь-які справи, які будуть пов'язані з пересуваннями, перельотами, дорогами...", - заявив він.