Серед щасливчиків - три знаки Зодіаку / фото sb.by

Гороскоп 2019 розповість про знаки Зодіаку, яким грудень принесе грошову удачу й шалене везіння.

Астролог Павло Глоба у своєму прогнозі назвав три представники зодіакальних сузір'їв, для яких закінчення 2019 року закладе міцний фінансовий фундамент на майбутнє, передає Styler.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, які точно розбагатіють до кінця 2019 року

Відео дня

Тільці

За словами фахівця, у грудні 2019 року на представників цього знаку чекає прорив на роботі - підвищення у службі, перехід на більш високооплачуване місце, значна премія. Павло Глоба впевнений, якщо Тільці у цьому місяці куплять лотерейний квиток, у них хороші шанси буквально купатися в грошах. Астролог рекомендує їм слухати свою інтуїцію - вона підкаже, що треба робити.

Стрільці

На Стрільців у грудні буквально звалиться раптове багатство. Це може бути щедрий спонсор або спадок. Тим не менш, Павло Глоба рекомендує не шикувати й притримати гроші. Вони можуть гостро знадобитися у наступному році. Крім того, в грудні Стрільців може вразити стріла Амура, що стане для них абсолютною несподіванкою.

Водолії

Представники цього знаку в грудні 2019 року переживуть найяскравіші миті у році, що минає. Павло Глоба впевнений, що початок зими принесе представникам цього знаку неймовірний сюрприз, пов'язаний з отриманням солідної грошової суми. У грудні Водолії сміливо можуть купувати лотерейний квиток, їм неодмінно пощастить. Ймовірна й значна премія на роботі.

Раніше астрологи склали гороскоп на тиждень, 2-8 грудня, для всіх знаків Зодіаку.