З'явився гороскоп на тиждень / clutch.ua

Астролог Павло Глоба дав гороскоп на тиждень, 2-8 грудня, для всіх знаків Зодіаку.

При цьому він виділив двох представників зодіакального сузір'я, яким у цей період пощастить більше за інших, передає SlovoFraza.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку - щасливчики грудня 2019

Відео дня

Скорпіон

4 та 5 грудня - найсприятливіші дні тижня. Павло Глоба радить у ці два дні сфокусувати увагу на колективній роботі. Взагалі на початку тижня оточуючі люди будуть відігравати дуже важливу роль у житті людей цього знаку Зодіаку. Астролог вважає, що Скорпіонам багато в чому варто покластися на своїх колег та друзів. Цей тиждень ідеально підходить для колективної праці, позитивного спілкування. Можна звертатися до близьких за важливими радами, витрачати на друзів і родичів свій час і сили, допомагаючи їм у їхніх справах. Доброта і чуйність не залишаться непоміченими.

Стрілець

Кінець тижня для Стрільців стане воістину чарівним часом, тому що зірки й планети будуть дуже творчими та гармонійними 6, 7 і 8 числа. Астролог радить як слід відпочити, змінити обстановку в ці дні, вирушити в подорож або поїздку в інше місто. Можна побути егоїстами, а можна присвятити трохи особистого часу близьким та друзям. Взагалі тиждень прекрасно підходить для кохання: для його пошуків, для зміцнення зв'язків, спілкування. Якщо хочеться побачити успіх у якійсь зі сфер життя, доведеться діяти негайно. Це той самий час, коли Стрільцям дуже щастить, з'являється натхнення, оптимізм, підвищена продуктивність.

Раніше астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, які точно розбагатіють до кінця 2019 року.